Tinnoset v2 2012 vår

image

Da er årets første klubbtreff på Tinnoset gjennomført. Tross dårlig værmelding hadde vi opphold og først noe regndråper på lørdag kveld. Morgenen på søndag startet med strålende sol med litt skyer utover dagen, men fremdeles uten regn.

Tinnsjøen i morgengry

 

5 kommentarer

 1. Ja takk for en fin helg til alle 30 som var på tur med oss i helgen, Hanne, Bente, Erna, Bjørn, Leif, Tine, Budde, AnnEli, Groggen, Margit, Kim, Laila, Nelly, Zoo, Halvor, Wenche, Per, Marte, Nuffe, Rune, Tore R, Tore B, Kristin, Karl Erik, Gunnar, Nina, AnnKristin, PerKristian, Frank, GeirOtto og 5 besøkende på dagstur, Bjørn M og Torhild med 2 svenske gjester og vår viktige lokale arrangør Hans Bråten som ordner plass og ved til oss. DETTE BLE EN SUKSESS.

 2. Er dette den plassen på tinnoset vi pleide å dra til i helgene på 60 tallet?
  Arild

 3. Hei Arild
  Nei dette er ikke den “orginale” som Arne og Sven “fant” (eller faren til Arne er også blitt sagt) fra starten til Mcek.
  Vi har flyttet av flere grunner, grunneier, vanntilførsel, sanitær.
  Alle som har vært begge steder er meget fornøyd med den nye plassen.
  Takk til Hans Braathen som har funnet, og ordner med det formelle for oss på den nye plassen som eies og vi leier av Rjukan kommune.
  Hilsen Formann

Det er stengt for kommentarer.